Calendly funnels zorgen ervoor dat je leads zelf een afspraak met je plannen!

Wat is Calendly?

Even een belletje of afspraak inplannen, soms zijn daar meerdere mails of contactmomenten voor nodig. Calendly maakt een einde aan het continu heen-en-weer mailen, als ook het bellen op ongelegen tijdstippen.

Door Calendly aan jouw eigen digitale agenda te koppelen (zoals: Google Calendar, Outlook Desktop, Office 365, Microsoft Exchange of iCloud) ontvangt de gebruiker een handige link waarmee diegene een tijdstip in jouw agenda kan kiezen waarop jij beschikbaar bent.

Zo weet je zeker dat alle deelnemers aanwezig kunnen zijn en bespaar je tijd bij het inplannen van afspraken.

Je kan Calendly perfect koppelen aan je mailsoftware, waardoor je alles volledig kan gaan automatisren.

Een Calendly funnel levert je het volgende op:

  • Je leads maken op een gemakkelijke manier een afspraak met je
  • Zeer professioneel
  • Volledig geautomatiseerd
  • Verstuur geautomatiseerde herinneringen
  • Verstuur sms'en 
  • Koppelen met je mailsoftware
  • Koppelen met je eigen agenda
  • Maakt van je lead veel sneller een klant

Klaar voor meer klanten? Hier kunnen we jou mee helpen!

Het schrijven van content

De berichten vormen de basis van de funnel. Door met gerichte content in te spelen op de fase waarin de klant zich bevindt, trek je de klanten moeiteloos door het aankoopproces heen. Een combinatie van waarde toevoegen en sales is waar het om draait!

Het bouwen van de funnel

Met de berichten alleen staat de funnel nog niet. Je wil dat de klanten de berichten op het juiste moment en in de juiste volgorde ontvangen, en dat deze inspelen op het proces van de individuele klant. En dat allemaal geautomatiseerd zodat je er nauwelijks omkijken naar hebt.

Het genereren van afspraken

Nu de funnel staat, wil je natuurlijk ook dat potentiële klanten in de funnel terecht komen. Dat kan onder andere door gerichte advertenties. Als je adverteren combineert met Calendly marketing, dan heb je pas echt een gouden succesformule in handen.

De techniek, de flow, de juiste teksten in de juiste volgorde en een passend aanbod: bij het bouwen van een goede funnel komt een hoop kijken. Kennis van de psychologie van de klant, goede copywriting skills en bekendheid met Calendly marketing software zijn daarbij cruciaal. Het lijkt simpel, maar het bouwen van een funnel die ook echt conversies oplevert is een specialisatie.

Hoe fijn zou het zijn als jij het bouwen van je funnel zou kunnen uitbesteden?
Wij zorgen ervoor dat alles goed staat en voorzien je van een rapportage.
De rest gebeurt als vanzelf!

Wil jij jouw bezoekers omzetten tot klant?

Laat ons jouw Calendly marketing funnel bouwen. Dan komen de klanten vanzelf en kun jij je concentreren op waar jij goed in bent. Dat doen wij ook!