#Masterclass event

Hét event om jouw business in 2021 perfect online in de markt te zetten!

4
marketingexperts aan het woord
100%
online te volgen
€100,-
korting als early bird

Stijg als ondernemer tot nieuwe hoogten met het online #Masterclass Event 2021

Wil jij succesvol online ondernemer worden? Neem dan deel op 22 mei en leer alles over het inzetten van jouw online marketingstrategie. Onze sprekers zijn experts in online marketing, socials, advertising, branding en zelfontwikkeling. Zij helpen je op deze inspirerende dag om nieuwe hoogten met je onderneming te bereiken!


✅ Maak van leads klanten via chat based marketing

✅ Leer omzet binnenhalen via een webinar 

✅ Alles over advertenties, van doelgroep tot retargeting

✅ Creëer de juiste mindset om succesvol ondernemer te worden

✅ Q&A met de experts

Wil jij ook leren online je omzet te vergroten? Geniet het komende uur van je voordeel en betaal slechts €47,-!

Early Bird ticket aan  €47,-

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Waarom deze masterclass wat voor jou is

Vier experts aan het woord

Toegankelijk en goed uitgelegd

Volledig online te volgen

Ontmoet like-minded ondernemers

Volop ruimte voor vragen

Handvatten om meteen te starten

Tijdens deze masterclass leg je de basis voor succesvol ondernemerschap. Mis ‘m niet en koop je ticket nu!

Alles over de sprekers

Een masterclass zou geen masterclass zijn zonder inspirerende experts! Graag stellen we ze even aan je voor.


Steven Draelants

De dagvoorzitter en organisator van dit event is marketing expert Steven Draelants. Steven is eigenaar van vier succesvolle bedrijven waaronder Marketing MasterHouse en gespecialiseerd in Facebook advertenties. Hij vertelt deze dag alles over doelgroepen selecteren, het opzetten van advertenties en retargeting advertenties.


Saskia Monnens

Saskia weet als geen ander hoe webinars werken én hoe je deze omzet naar conversie. Tijdens de masterclass leert ze jou hoe je een goede webinar opzet en hier een flinke omzet uithaalt.

Els Loos

Els weet alles over chat based marketing. Wist jij al dat chatbots de customer experience nog beter maken? Door chatbots kun je binnen vijf minuten reageren en dit leidt tot meer tevredenheid en meer kans om van een lead een betalende klant te maken.


Claire D’Joos 

Claire is onze VIP-spreker. Als succesvol coach begeleidde ze al talloze particulieren en bedrijven in hun persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de masterclass legt ze uit hoe je moet denken om succesvol online ondernemer te worden.

Wil jij deze experts zelf horen spreken en alles leren over succesvol online ondernemer worden? Koop dan snel je ticket en verzeker jezelf van een plaats tijdens onze masterclass!

Dit is wat eerdere deelnemers zeggen:

“Fantastisch event, super veel geleerd. Maar wat heel erg belangrijk is, is dat ik vanaf het ogenblik dat dit event gedaan was een ongelooflijk rendement ben beginnen te halen. Bedankt Team Marketing MasterHouse!”
Anke
“Zeer efficiënte en leerrijke dag. Vanaf dit ogenblik wist ik eindelijk hoe je automatiseringen en zoveel meer klaarmaakt. Heb mij onmiddellijk een lidmaatschap gekocht, en ondertussen heb ik zelf een lidmaatschap site die mij wederkerend inkomen geeft. ZALIG, Bedankt Team Marketing MasterHouse.”
Frank
“Deze dag was onvergetelijk, althans voor mij :-). Door dit event ben ik met 2.4% gestegen in mijn omzet, hier krijg je informatie om duimen en vingers van af te likken. Een bedrijf dat zijn beloftes nakomt, dit is een aanrader voor iedereen en ik heb mijn ticket voor 2021 al gekocht in de promotie. Top team Marketing MasterHouse.”
Nancy

Wil jij ook leren online je omzet te vergroten? Geniet het komende uur van je voordeel en betaal slechts €47,-!


Early Bird ticket aan  €47,-

+ GRATIS Goodie Bag geleverd aan je deurmat!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden