#Masterclass event - 11 november 2021

Hét event om jouw business perfect online in de markt te zetten!


4
marketingexperts aan het woord
100%
online te volgen
€100,-
korting als early bird

Stijg als ondernemer tot nieuwe hoogten met het online #Masterclass Event 2021

Wil jij succesvol online ondernemer worden? Neem dan deel op 11 november en leer alles over het inzetten van jouw online marketingstrategie. Onze sprekers zijn experts in online marketing, socials, advertising, branding en zelfontwikkeling. Zij helpen je op deze inspirerende dag om nieuwe hoogten met je onderneming te bereiken!


✅ Canva - Hoe je professionele foto's en video's maakt voor je pagina en advertenties

✅ Leer omzet binnenhalen via affiliate 

✅ Alles over advertenties, van doelgroep tot retargeting

✅ Creëer de juiste mindset om succesvol ondernemer te worden

✅ Q&A met de experts

147,-
47,-

Early bird ticket

Ben jij ready voor take off? Koop je ticket dan meteen hieronder. Elke deelnemer krijgt na aanmelding voor het event een gratis goodiebag thuisgestuurd. En koop jij je ticket voor 31 oktober? Dan krijg je ook nog eens €100,- korting!

Waarom deze masterclass wat voor jou is

Vier experts aan het woord

Toegankelijk en goed uitgelegd

Volledig online te volgen

Ontmoet like-minded ondernemers

Volop ruimte voor vragen

Handvatten om meteen te starten

Tijdens deze masterclass leg je de basis voor succesvol ondernemerschap. Mis ‘m niet en koop je ticket nu!

Alles over de sprekers

Een masterclass zou geen masterclass zijn zonder inspirerende experts! Graag stellen we ze even aan je voor.


Steven Draelants

De dagvoorzitter en organisator van dit event is marketing expert Steven Draelants. Steven is eigenaar van vier succesvolle bedrijven waaronder Marketing MasterHouse en gespecialiseerd in Facebook Marketing. Hij vertelt deze dag alles over de juiste mindset om een succesvol ondernemer te worden.


Saskia Monnens

Saskia is expert in onder andere design. ze creëert succesvolle foto's en video's voor je advertentie. Ze zorgt ervoor door professionele foto's en video's te maken, dat de conversie voor de advertentie veel hoger ligt. Dit gaat ze ook volledig aan jouw tonen, zodat je na deze training perfect weet waar je moet naar kijken.

Els Loos

Els weet alles over affiliate marketing.

Affiliate marketing is een van de meeste geliefde online marketing methoden. Het zorgt voor een razendsnelle groei in online bereik (bezoekers en leads) én omzet (klanten) zonder dat je jouw bedrijf met extra personeel of content hoeft uit te breiden.

Affiliates zijn mensen die je producten op commissiebasis promoten. Het voordeel hiervan is dat je met een affiliate een soort ideale werknemer hebt. Het maakt niet uit hoeveel tijd, geld en energie je affiliates gebruiken ter promotie van je producten, je beloont ze pas bij een daadwerkelijk resultaat. Zolang een affiliate geen resultaat oplevert heb je dus eigenlijk een ‘gratis werknemer’. 


Verassing - Topspreker!

Onze gastspreker is top van Europa, hij gaat je namelijk vertellen hoe je advertenties kan inzetten die opleveren. Maar niet alleen advertenties, ook alles over meten en analyseren. Zet je op het puntje van jouw stoel, want na deze training ga je eindelijk weten wat adverteren op Facebook betekent.

Dit is wat eerdere deelnemers zeggen:

“Fantastisch event, super veel geleerd. Maar wat heel erg belangrijk is, is dat ik vanaf het ogenblik dat dit event gedaan was een ongelooflijk rendement ben beginnen te halen. Bedankt Team Marketing MasterHouse!”
Anke
“Zeer efficiënte en leerrijke dag. Vanaf dit ogenblik wist ik eindelijk hoe je automatiseringen en zoveel meer klaarmaakt. Heb mij onmiddellijk een lidmaatschap gekocht, en ondertussen heb ik zelf een lidmaatschap site die mij wederkerend inkomen geeft. ZALIG, Bedankt Team Marketing MasterHouse.”
Frank
“Deze dag was onvergetelijk, althans voor mij :-). Door dit event ben ik met 2.4% gestegen in mijn omzet, hier krijg je informatie om duimen en vingers van af te likken. Een bedrijf dat zijn beloftes nakomt, dit is een aanrader voor iedereen en ik heb mijn ticket voor 2021 al gekocht in de promotie. Top team Marketing MasterHouse.”
Nancy

Wil jij ook leren online je omzet te vergroten? Meld je dan aan vóór 31 oktober en betaal slechts €47,-!


Early Bird ticket tot 31 oktober €47,-

+ GRATIS Goodie Bag geleverd aan je deurmat!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden