Online Advertentie MasterHouse Programma

Facebook advertising die werkt

3

modules
150+
nieuwe klanten per jaar
24/7
online beschikbaar
Alles over Facebook advertenties
Proces van Pixel tot succesvolle Facebook advertentie
Persoonlijke training en coaching
Structurele aanvoer van klanten
Drie lesmodules
Online en op eigen tempo te volgen

Leer alles over Facebook advertenties

Ben jij een ondernemer en wil je aan de slag met social media marketing? Dan is het Online Advertentie MasterHouse Programma wat voor jou! Deze cursus is speciaal voor de ondernemers die hun business ook online goed willen neerzetten. We richten ons hierbij vooral op Facebook en Facebook advertenties. Na het afronden van deze Facebook cursus ben jij een expert en trek je wekelijks nieuwe klanten aan! 


In drie modules ga jij aan de slag met je eigen advertenties. We duiken in de doelgroepen, soorten advertenties en gebeurtenisbeheer. Je leert hoe je een Pixel instelt en waarom je bepaald budget moet kiezen. Van een advertentie account aanmaken tot leads binnenhalen met de juiste content: je ontdekt het in het Online Advertentie MasterHouse Programma. 


Meld je snel aan via de knop hieronder en word een echte Facebook advertising expert!

“In adverteren was ik een complete leek! Met dank aan het Advertentie MasterHouse programma kan ik nu zelf gemakkelijk adverteren en niet onbelangrijk, op de juiste manier met een goede conversie. Sinds ik met dit bedrijf in contact ben gekomen, weet ik eindelijk hoe het wel moet en ga ik voor de eerste keer vooruit in mijn online business. Fantastisch team, fantastische ondersteuning en heel vriendelijke mensen.”

Marnick

Met Facebook advertenties bereik je altijd de juiste klanten voor jouw business! Start vandaag nog met jouw social media strategie en leer zichtbare Facebook advertenties maken.

Volledig online
Uitgelegd in heldere taal
3 modules + gratis bonus module
Volg op je eigen tempo
Personal coach voor al je vragen
Alles wat je nodig hebt voor een succesvolle Facebook campagne

Meer klanten via Facebook

Wist jij al dat je hele specifieke doelgroepen voor je Facebook advertenties kan kiezen? Je kan zo een hele afgebakende online marketing strategie volgen en resultaatgericht werken. Facebook is daarom een hele sterke tool in de social media marketing! Het Online Advertentie MasterHouse Programma helpt je hiermee verder en leert je elke stap die je moet zetten. Aan bod komen o.a.:

  • Wat alle begrippen betekenen
  • Alles wat betreft de pixel
  • Welke Facebook advertenties en doelgroepen er zijn
  • Hoe je een succesvolle Facebookcampagne opstelt voor jouw meest ideale klant
  • Personal coach voor al je vragen
  • Bonus module

De cursus is volledig online en 24/7 toegankelijk. Heb je vragen of loop je ergens tegenaan? Geen probleem! Je personal coach staat voor je klaar. Meld je direct aan en start vandaag nog met je eerste advertentie opstellen!

“Door de module adverteren te volgen werken mijn Facebook advertenties nu wel! Ik die dacht dat mijn doelgroep niet op Facebook zat. 🙈 Door dit programma heb ik eindelijk geleerd hoe het wel moet, was al maanden op zoek en telkens kreeg ik uitleg, maar steeds niet genoeg om er zelf iets van te maken, hier wel je kan aan de hand van hun programma echt zotte dingen bereiken en weet je iets niet dan is er een vlotte communicatie met de experten van Team Marketing MasterHouse en ze zijn snel om te antwoorden. Top Service! Een echte aanrader!”

Tim

Kosten van de Facebook advertising cursus

De cursus Online Advertentie MasterHouse Programma kost slechts €412,- excl. btw. Voor dat bedrag krijg je drie modules, een bonusmodule en persoonlijke begeleiding! Meld je meteen aan en start vandaag nog met leren adverteren!

FAQ

Hoelang duurt de cursus Online Advertentie MasterHouse Programma?
De cursus bestaat uit drie modules en een bonusmodule die je online volgt wanneer het jou uitkomt. Kortom, dat bepaal jij helemaal zelf!


Voor wie is deze cursus geschikt?
Het Online Advertentie MasterHouse Programma is vooral erg geschikt voor dienstverleners, coaches, trainers, consultants, adviseurs, experts en cursusmakers, die gebruik willen maken van social media marketing en social advertising. Staat jouw vakgebied niet in deze lijst? Geen probleem, want de cursus sluit aan bij elke ondernemer met een online business!

Kan ik na het Online Advertentie MasterHouse Programma zelf adverteren op Facebook?
En of je dat kan! We leren je alles over de facebook pixel, zoals helper en configureren in gebeurtenisbeheer tot aangepaste conversie. Zo kom je niet alleen in contact met je ideale doelgroep, maar haal je ook structureel nieuwe klanten binnen! 

Leer je eigen social media campagne opzetten en bereik je ideale klant via Facebook advertenties. Twijfel je? Vraag dan eerst een gratis adviesgesprek