Wij zijn Marketing MasterHouse

Wij werken graag samen met ondernemers/particulieren zoals jij. Ondernemers of particulieren die het maximale uit hun business willen halen en op zoek zijn naar resultaat. Ons doel is om jou als onze klant te helpen en alles wat betreft online marketing uit handen te nemen. Zo kan jij je volledig focussen op jouw bedrijf en jouw expertise. Want wij geloven dat als jij jouw expertise uitoefent en wij het onze, dat we in staat zijn om samen de mooiste resultaten te behalen.

Dit is het team dat er gaat voor zorgen dat jij perfecte resultaten boekt!

Steven & Saskia

Ervaren online marketing bureau

Marketing MasterHouse is opgericht door marketing expert Steven Draelants en Saskia. Steven en Saskia zijn eigenaar van vier succesvolle marketing bedrijven, waaronder Marketing MasterHouse. Met zijn ervaring en enthousiasme heeft hij inmiddels al ruim 4000 ondernemers met hun online business mogen helpen! En precies dat is waar het bij Marketing MasterHouse om draait: elkaar de helpende hand toesteken.

Els

Expert in Chat marketing & leadgeneration

Els is een zeer lieve maar intelligente dame, die gespecialiseerd is in chat marketing en lead generation. Els gaat er dan ook voor zorgen dat jouw leads snel omgezet worden in klanten door fantastische chat funnels te bouwen. Met haar 7 jaar ervaring heeft ze al heel wat klanten geholpen en dat is wat ze ook met jouw wil gaan doen.

Saskia

Expert in webinars & Canva

Saskia is medevennoot van onze 4 online marketing bedrijven en ze beheerst als geen ander hoe je een webinar kan inzetten die conversie geeft. Ze schrijft ook al onze eigen webinars, ze kan gerust zeggen dat ze al meerdere klanten webinars heeft laten draaien die 4000€ omzet genereren. Daarlangs is het ook een kanjer in canva, waar ze foto's en video's in het juiste design verwerkt en ervoor zorgt dat alles mooi professioneel oogt. Dat is wat ze maar al te graag ook voor jouw wil betekenen.

Waarom kiezen voor Marketing MasterHouse België?

Geen klikken, maar klanten

Inzicht in cijfers

Een partner, geen handjes

Specialisten, geen verkopers

Kennis maken via een gratis adviesgesprek?

Ben jij die gedreven ondernemer/particulier die meer uit zijn of haar business wil halen? Mogen wij jou helpen groeien? Dan maken wij graag kennis met jou!