Zullen wij Plug&Pay voor je klaar zetten?

Laat onze experts je adviseren én jouw betaalpagina's, upsells en affiliate marketing  voor je inrichten!

Bespaar tijd

Met Plug&Pay werken is leuk, maar misschien wil jij je tijd toch liever aan andere aspecten van je business besteden.

Optimalisatie

Met de juiste inrichting en gebruik van conversietriggers kun je meer resultaat behalen. Maak gebruik van onze ervaring!

Automatisering

Wij koppelen je Zapier account zodat je bestellingen automatisch in je CRM-, e-mail marketing en ledensite / e-learning komen.

Geen zin of tijd om het zelf te doen?

Geen zin of tijd om het zelf te doen?

Met Plug & Pay software kun je zelf een professionele betaalomgeving opzetten en naar eigen smaak inrichten. Hoewel het werken met Plug & Pay in de praktijk vrij eenvoudig is, blijkt het maken van goed converterende checkout soms toch nog een uitdaging. 

Veelal is dat te wijten aan een gebrek aan (priori)tijd en/of aan de juiste expertise om alle koppelingen te maken en/of de functionaliteiten van Plug & Pay optimaal te benutten.

Je kunt er daarom ook voor kiezen de basisinrichting door onze Plug & Pay experts te laten doen. Hierdoor weet je zeker dat basis van je betaalpagina's staat als een huis, dat je veel tijd bespaart in de opstartfase én dat je profiteert van onze jarenlange ervaring op het gebied van conversieoptimalisatie en online sales.

Dit is wat we uit jouw handen nemen

Koppeling met Mollie

Plug&Pay koppelt met Mollie om betalingen te kunnen ontvangen. Ook dit nemen we voor je uit handen bij de montageservice.

Betaalpagina's maken

Wij richten 5 betaalpagina's in jouw eigen huisstijl in en benutten direct de beste technieken voor optimale conversie.

Upsells instellen

Extra omzet uit je betaalpagina? Dat doe je door te werken met kassakoopjes en 1-klik upsells die wij voor je klaarzetten en instellen.

Splittests instellen

Zeker weten dat je het meeste uit je betaalpagina's haalt is door deze te testen. Wij maken 3 splittests voor je belangrijkste checkouts.

Affiliate instellingen

Werk je met Plug&Pay Ultimate? Dan stellen wij alles in zodat jouw affiliates meteen weten hoe ze je kunnen promoten.

Koppelingen

Heb je een koppeling nodig met je CRM of e-mailmarketingprovider? Wij stellen 5 Zaps in voor jouw belangrijkste producten.

Laat ons het bouwen, we maken er een betaalmachine van!