HOE SYLVIA 45 MENSEN OP HAAR MESSENGER LIJST KREEG ZONDER TECHNISCHE KENNIS

Maak kennis met Sylvia. Zij coacht en adviseert mensen bij het organiseren van dagelijks leven, zowel zakelijk als privé. Ondanks dat ze niet zo technisch is, heeft ze met het Online Marketing MasterHouse een Manychat sequence opgesteld. Met resultaat!

“In oktober 2018 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf in een-op-een coaching. Als startende zelfstandige begreep ik al snel dat ik door te ‘doen’ effectiever resultaten kon behalen. Ik had de mogelijkheden van Manychat al wel bekeken, maar ik begreep niet hoe ik het kon gaan inzetten voor mijn bedrijf.

Precies op het goede moment kwam ik een advertentie op Facebook tegen van Steven en van het Online Marketing MasterHouse. Ik heb mij met goed vertrouwen ingeschreven om de toepassing van Facebook Messenger te beproeven. Al snel kreeg ik plezier in de workshops, en wilde ik dit ook écht gaan laten werken. Na een vliegende start, behaalde ik vrijwel meteen resultaten.

Ik begon met het maken van een weggever. Ik vroeg mijzelf af wat ik kon aanbieden wat mijn concurrenten niet zouden weggeven. Met mijn weggever ‘In drie stappen van Ochtendrush naar Ochtendrust’ ben ik aan de slag gegaan. Met enkel en alleen mijn weggever als sequence testte ik of ik mensen op mijn Messengerlijst kon krijgen. Het resultaat: ik heb 45 mensen op mijn Messengerlijst! Van de 45 volgen zeven een gratis workshop, en met twee heb ik warm contact die hoogstwaarschijnlijk mijn diensten gaan kopen. Toen de weggever begon te werken besloot ik om mijn sequence verder te gaan uitbouwen.

In de nabije toekomst wil ik gaan nadenken over wat ik nog meer kan gaan aanbieden en hoe ik dat via communicatiekanalen, waaronder Manychat, naar mijn klanten kan communiceren. Ik heb al veel goede ideeën. Wat als eerst op de planning staat, is dat ik mijn doelgroep ga specificeren en de juiste content bij de juiste mensen ga plaatsen. Met passende tools en content is het net zo makkelijk, zoals Steven in zijn video’s al aangaf. En natuurlijk is het ook een kwestie van gewoon doen.

Ik ben blij dat ik ‘toevallig’ kennis heb mogen maken met het training center van Online Marketing MasterHouse en met Steven. Omdat hij zijn eigen tips en tricks eerst zelf uitprobeert in de praktijk, geeft hij mij vertrouwen dat ik het ook kan doen. Daarbij krijg je niet alleen theorie, maar ook praktijkvoorbeelden vanuit hemzelf. Mijn advies aan jullie: doorzetten! Beluister alle tips en stel alle vragen die je hebt. Er is een goede ondersteuning vanuit het Online Marketing MasterHouse en in de community krijg je vrijwel meteen respons. "Het is geen verplichting, het is hoe ver jij ermee wilt gaan.”

Wil je net als Sylvia knallen met Facebook Messenger?

Elke maand help ik een selectief groepje ondernemers met het opzetten van een winstgevende Facebook Messenger strategie. In het training center van het  Online Marketing MasterHouse krijg je toegang tot mijn tools, templates en kant-en-klare campagnes.