Oh nee! Uw tijd voor het registreren van het webinar is verlopen. Maar misschien is deze gratis videocursus iets voor jou?

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Gratis videocursus Wat is een goede online marketingstrategie?

 • Alles over strategie, doelgroep en leads behalen
 • Solide basis voor Facebookadvertenties, chat based marketing en webinars
 • Zes modules met ruim drie uur aan videomateriaal
 • Duidelijke, stapsgewijs opgebouwde uitleg
 • Volledig kosteloos en vrijblijvend
50%
Meld je aan voor de gratis videocursus
Wat is een goede online marketingstrategie?
Schrijf je nu in!

“Mij hebben deze programma’s echt vooruit geholpen! Online werken was voor mij niet van toepassing, maar dankzij de goede uitleg en heel kleine investering hierin maak ik mijn omzet toch nog meer dan goed. Corona of niet, ik zal vanaf nu steeds online blijven werken en de programma’s van Team Marketing MasterHouse van zeer dicht blijven volgen. 

Dankzij deze mensen heb ik mijn zaak niet moeten sluiten, integendeel ze hebben mij geleerd hoe het ook online kan. Zeer, zeer dankbaar en iedereen die ik ken raad ik hun aan, want ze geven u de kracht en vertrouwen dat je iets ongelooflijk kan neerzetten.”
Carmen

Leer de basis van jouw online marketingstrategie

  Een gratis cursus over online marketing? Ja, het is echt waar! De zesdelige videocursus Wat is een goede online marketingstrategie? is volledig kosteloos te volgen. Marketingexpert Steven Draelants begrijpt namelijk goed hoe moeilijk ondernemers zoals jij het hebben in deze tijd. Hij wil alle ondernemers daarom graag een steuntje in de rug geven door deze cursus aan te bieden.


  De modules van Wat is een goede online marketingstrategie? zijn als volgt opgezet:

  Video 1 is de roadmap. Hierin wordt er uitgelegd wat je mag verwachten van deze gratis videocursus.

  Video 2 gaat over het opzetten van een online marketingstrategie. Hierin ontdek je wat de beste strategie is om gekwalificeerde leads te genereren en om te zetten naar klanten.

  Video 3 gaat over chat based marketing. Deze unieke methode leert je om op een snelle manier leads om te zetten naar klanten.

  Video 4 gaat over webinar marketing. Hoe maak je een goed converterende webinar?

  Video 5 gaat over het proces omtrent online adverteren. Hoe werken Facebookadvertenties en hoe bepaal je de juiste doelgroep?

  Video 6 is een live Q&A! Noteer zoveel mogelijk vragen, want dit is een unieke kans om experts te bevragen en ideeën te delen.


  De video’s worden per e-mail naar je toegezonden. Deelname is kosteloos en volledig vrijblijvend. De gehele cursus, exclusief het Q&A gedeelte, kost je ongeveer drie uur in totaal. De cursus is daarnaast volledig in je eigen tijd te volgen. Het enige wat je nodig hebt is een computer met internet.


  Zo’n kans wil je toch niet mislopen? Schrijf je daarom meteen in en start vandaag nog!

50%
Meld je aan voor de gratis videocursus
Wat is een goede online marketingstrategie?
Aanmelden voor de gratis videocursus

“Door de module adverteren te volgen werken mijn Facebook advertenties nu wel! Ik die dacht dat mijn doelgroep niet op Facebook zat. 🙈 Door dit programma heb ik eindelijk geleerd hoe het wel moet. Ik was al maanden op zoek en telkens kreeg ik uitleg, maar steeds niet genoeg om er zelf iets van te maken. Hier wel je kan aan de hand van hun programma echt zotte dingen bereiken en weet je iets niet, dan is er een vlotte communicatie met de experten van Team Marketing MasterHouse. Ze zijn snel om te antwoorden. Top Service! Een echte aanrader!”

Tim

Over Marketing MasterHouse

De gratis videocursus Wat is een goede online marketingstrategie? wordt gegeven door Steven Draelants, marketingexpert en eigenaar van Marketing MasterHouse. Steven is al dertien jaar ondernemer en heeft vier succesvolle online bedrijven op zijn naam staan. Deze bedrijven bedienen samen ruim 4000 klanten. Het bijzondere is dat al zijn bedrijven via dezelfde (succesvolle!) online marketingstrategie zijn opgebouwd.


Via Marketing MasterHouse leert Steven andere ondernemers alles over deze strategie, andere marketingstrategieën en hoe deze online in te zetten om van leads tevreden klanten te maken. Wil jij dit ook leren? Meld je dan via de knop hieronder aan voor de cursus!

50%
Meld je aan voor de gratis videocursus
Wat is een goede online marketingstrategie?
Aanmelden

Volledig gratis en vrijblijvend

Geen verborgen kosten of voorwaarden.

Eenvoudig thuis te volgen

Online in je eigen tijd te bekijken.

Unieke, afsluitende Q&A

Leg je vragen voor aan experts.

Wil jij ook een goede online marketingstrategie opbouwen? Meld je dan nu aan voor de gratis videocursus!

50%
Meld je aan voor de gratis videocursus
Wat is een goede online marketingstrategie?
Ja, ik doe mee
Your information is safe with us