Dit is wat enkele van onze klanten zeggen:

Zo blij als een kind

Je komt zo vaak advertenties tegenover het online gebeuren, maar wat ben ik blij dat ik de Webinar van Marketing MasterHouse heb gevolgd. Zoveel advies en eindelijk duidelijke taal met dan nog eens een unieke aanbieding “Gratis adviesgesprek van maar liefst 60 minuten”.

Dit is een fantastisch bedrijf met het hart op de juiste plaats en een ondersteuning om u tegen te zeggen.

Een training center vol waardevolle informatie en aan de hand van video’s gewoonweg heel duidelijk uitgelegd, daarbij komt ook nog eens dat het niet eens duur is.

Bedankt Steven en team, fantastisch wat jullie neerzetten.

Wendy
Wat een service

Ik heb al diverse opleidingen bij Steven (Marketing MasterHouse) gedaan maar ook elders dus ik kan zeker vergelijken.... 

De service die ik als ondernemer bij Steven krijg heb ik nog nooit bij iemand anders gekregen. 

Steven steekt kop en schouders boven de rest uit. Als hij weet dat je ervoor wil gaan is geen vraag te veel. 

Hij is niet bang om de telefoon te nemen of een chat te doen als je vastzit met je account en dit niet enkel tijdens kantooruren. 

Steven heeft absoluut hart voor zijn klanten en biedt gewoon een super service voor een super prijs. 

Dank je wel Steven

Claire
Ongelooflijk team

Een 6-tal weken terug schreven we ons in voor het 'Onweerstaanbaar Online MasterHouse programma' na een aangenaam online adviesgesprek met Steven Draelants van Marketing MasterHouse. 

Hier hebben we nog geen minuut spijt van gehad. Het gaf ons de moed om terug energie in onze zaak te stoppen. 

We kregen een bundel aan video's die ons stap voor stap uitlegt  hoe we kunnen adverteren op Facebook om meer leads/klanten binnen te halen. 

Steven is een top kerel! We kunnen terecht bij hem voor om het even welke vraag en hij denkt mee in ons verhaal. Hij ziet de mens achter de organisatie en moedigt onze kwaliteiten aan. 

Wij zijn aangenaam verrast van hetgeen Marketing MasterHouse aanbiedt en de kwaliteitsvolle service. 

Ondertussen hebben wij onze eerste campange lopen met succes en kijken uit naar onze verdere samenwerking. 

Nathaly & David Yoga Inner-Yu en coaching.
De max!

Ik ben met Marketing MasterHouse in contact gekomen op het moment dat ik in bijberoep startte. Dankzij de hulp van het online onweerstaanbaar MasterHouse programma weet ik nu hoe je een marketing campagne op de juiste manier inzet. Ik heb niet alleen geleerd wat de juiste methode is, maar ook hoe je via deze manier een hoop gekwalificeerde leads binnen haalt en daar dan weer een heel goede conversie naar klanten haalt.

Ben Steven en zijn team enorm dankbaar, want ze geven een ongelooflijke ondersteuning, zodat mensen als ik die nog niets af wisten van het online gebeuren nu ook goed in de markt staan en veel klanten hebben.

Bedankt Cindy.
Aanrader!

Door de module adverteren te volgen werken mijn Facebook advertenties nu wel! Ik die dacht dat mijn doelgroep niet op Facebook zat 🙈 Door dit programma heb ik eindelijk geleerd hoe het wel moet, was al maanden op zoek en telkens kreeg ik uitleg, maar steeds niet genoeg om er zelf iets van te maken, hier wel je kan aan de hand van hun programma echt zotte dingen bereiken en weet je iets niet dan is er een vlotte communicatie met de experten van Team Marketing MasterHouse en ze zijn snel om te antwoorden. 

Top Service! Een echte aanrader! 

Tim
Zoveel geleerd

Ik was een leek met de computer en had geen idee waar te beginnen! Dankzij het online programma en de expertise van Team Marketing MasterHouse heb ik toch al op 3 maanden 30 klanten gemaakt! 

Telkens ik een vraag stelde had ik dezelfde dag nog antwoord, ze zitten echt met je in en helpen u op een ongelooflijk snelle manier vooruit. 

Een aanrader voor iedereen die iets online op de juiste manier wil starten, ze geven je ook eerst de kans voor een gratis adviesgesprek te plannen, zodat ze zelf kunnen zien waar je staat, maar ook om je heel eerlijk te zeggen of ze een samenwerking zien zitten.

Ik vind dit echt top, het draait voor een keer niet om het geld met dit bedrijf, maar wel hun hart dat spreekt en dat is grote klasse.

Bedankt Steven en Team experten jullie zijn top.

Joris

Enorm dankbaar

Mij hebben deze programma’s echt vooruit geholpen! Online werken was voor mij niet van toepassing, maar dankzij de goede uitleg en heel kleine investering hierin maak ik mijn omzet toch nog meer dan goed. Corona of niet, ik zal vanaf nu steeds online blijven werken en de programma’s van Team Marketing MasterHouse van zeer dicht blijven volgen.

Dankzij deze mensen heb ik mijn zaak niet moeten sluiten, integendeel ze hebben mij geleerd hoe het ook online kan.

Zeer zeer dankbaar en iedereen die ik ken raad ik hun aan, want ze geven u de kracht en vertrouwen dat je iets ongelooflijk kan neerzetten.

Carmen
Ze weten wat ze zeggen

In adverteren was ik een complete leek! Met dank aan het Advertentie MasterHouse programma kan ik nu zelf gemakkelijk adverteren en niet onbelangrijk, op de juiste manier met een goede conversie.

Sinds ik met dit bedrijf in contact ben gekomen, weet ik eindelijk hoe het wel moet en ga ik voor de eerste keer vooruit in mijn online business.

Fantastisch team, fantastische ondersteuning en heel vriendelijke mensen.

Marnick
Alles geleerd

Ik volg deze mensen al heel lang en ze hebben mij gewoonweg alles geleerd, ik dacht dat ik al ver stond in de online marketing, maar niets was minder waar.

Ik ben bij Marketing MasterHouse in contact gekomen via een gratis Webinar, voor het eerst in mijn leven hoorde en zag ik een Webinar met geweldige waardevolle informatie en als kers op de taart boden ze nog een gratis adviesgesprek aan voor de mensen die dit wilden.

Meteen vroeg ik zo een gesprek aan, dit gesprek heeft mijn leven drastisch veranderd, ben gestart met het training center van Marketing MasterHouse en heb alle cursussen doorlopen.

Zoveel geleerd, zoveel waardevolle informatie in dat training center en dat voor 32€/maand, nooit eerder had ik dit meegemaakt. Het leek wel een sprookje, maar het is werkelijkheid, ondertussen zijn mijn inkomsten gestegen naar meer dan 5000€/maand door volledig online te werken. Snap je nu dat ik dit team enorm dankbaar ben.

Top team en ik kan alleen maar aanraden dat mensen in dat training center stappen want dit is waarom mijn leven zo veranderd is.

Groetjes, Ann